Ves al contingut principal

Addictes mòbil creen grup de teràpia per whatsapp.

Un grup d'addictes al mòbil de Castellterçol, han fet un xat de Whatsapp per desenganxar-se'n. Creuen que aliant-se amb les noves tecnologies, els serà molt més senzill sortir-se'n. Segons la seva terapeuta, els era absolutament impossible desenganxar-se'n ja que a fora de Whatsapp no tenien vida. Ara seguiran sense tenir vida, total viuen a Castellterçol, què t'esperes ha afegit la terapeuta.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Segons metroscopia, C's guanyaria les eleccions amb un 103% dels vots.

Segons la prestigiosa companyia de sondejos metroscopia, Ciutadans quedaria molt per damunt del PP, el PSOE i "totes les demés merdes". Aquest triomf que faria que quedés com a única força política al parlament espanyol. A més, Albert Ribera és el líder més ben valorat (amb un 9,98 de valoració), per damunt de Pdr Snchz un 0,3 i Mariano Rajoy que té una valoració de 0,02, (per sota d'un tal Antonio Hernández Mancha), el més guapo,el gendre ideal per part de totes les dones d'entre  3 i 121 anys, el favorit per a guanyar el Tour de França, la pilota d'or i el Festival d'Eurovisió. L'Ibex 35 s'ha mostrat cautelós davant de la possible victòria de C's. Oliu, president del Sabadell ha recordat que l'Ibex 35 no pren partit per cap opció política i que "cal anar pas a pas, que no seria la primera vegada que després ens fan destrempar" ha dit el directiu.
.

El barça ven André Gomes al Wallapop

Després que el jugador amenacés amb renovar el contracte i que el club intentés vendre'l al Júpiter i al Sant Andreu, finalment el Futbol Club Barcelona ha posat a la venda a André Gomes al Wallapop, segons ha pogut saber Cataleaks. De moment el preu de sortida és de 80 Euros, tot i que podria rebaixar-se, ja que de moment, encara no hi ha compradors.