Passa al contingut principal

El barça ven André Gomes al Wallapop

Després que el jugador amenacés amb renovar el contracte i que el club intentés vendre'l al Júpiter i al Sant Andreu, finalment el Futbol Club Barcelona ha posat a la venda a André Gomes al Wallapop, segons ha pogut saber Cataleaks. De moment el preu de sortida és de 80 Euros, tot i que podria rebaixar-se, ja que de moment, encara no hi ha compradors.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Addictes mòbil creen grup de teràpia per whatsapp.

Un grup d'addictes al mòbil de Castellterçol, han fet un xat de Whatsapp per desenganxar-se'n. Creuen que aliant-se amb les noves tecnologies, els serà molt més senzill sortir-se'n. Segons la seva terapeuta, els era absolutament impossible desenganxar-se'n ja que a fora de Whatsapp no tenien vida. Ara seguiran sense tenir vida, total viuen a Castellterçol, què t'esperes ha afegit la terapeuta.

Sánchez-Camacho i Jar jar binks confirmen parentesc.

Era un secret entre vestidors a la política catalana que coneixia tothom (potser excepte a la seu de la ONCE). Alícia Sánchez-Camacho i Jar Jar Binks són en realitat família, més concretament germans. Negar-ho era impossible, donada la semblança en tots els sentits - ha comentat Alícia- i finalment una anàlisi d' ADN ha confirmat que som germans. Des del Cataleaks ens preguntem: calia la anàlisi?.

Segons metroscopia, C's guanyaria les eleccions amb un 103% dels vots.

Segons la prestigiosa companyia de sondejos metroscopia, Ciutadans quedaria molt per damunt del PP, el PSOE i "totes les demés merdes". Aquest triomf que faria que quedés com a única força política al parlament espanyol. A més, Albert Ribera és el líder més ben valorat (amb un 9,98 de valoració), per damunt de Pdr Snchz un 0,3 i Mariano Rajoy que té una valoració de 0,02, (per sota d'un tal Antonio Hernández Mancha), el més guapo,el gendre ideal per part de totes les dones d'entre  3 i 121 anys, el favorit per a guanyar el Tour de França, la pilota d'or i el Festival d'Eurovisió. L'Ibex 35 s'ha mostrat cautelós davant de la possible victòria de C's. Oliu, president del Sabadell ha recordat que l'Ibex 35 no pren partit per cap opció política i que "cal anar pas a pas, que no seria la primera vegada que després ens fan destrempar" ha dit el directiu. .