Ir al contenido principal

El gat de Schrödinger seria zombie, segons un estudi.

Segons un estudi de l'Universitat de Bolònia, el famós gat de Schrödinger podria no estar ni viu ni mort (les dues teories precedents) sinó que estaria en una mena de síntesi de les dues teories anteriors, és a dir, seria  una mena de gat zombie, ha comentat Domenico Famandra, responsable de l'estudi.


Comentarios

Entradas populares de este blog

Segons metroscopia, C's guanyaria les eleccions amb un 103% dels vots.

Segons la prestigiosa companyia de sondejos metroscopia, Ciutadans quedaria molt per damunt del PP, el PSOE i "totes les demés merdes". Aquest triomf que faria que quedés com a única força política al parlament espanyol. A més, Albert Ribera és el líder més ben valorat (amb un 9,98 de valoració), per damunt de Pdr Snchz un 0,3 i Mariano Rajoy que té una valoració de 0,02, (per sota d'un tal Antonio Hernández Mancha), el més guapo,el gendre ideal per part de totes les dones d'entre  3 i 121 anys, el favorit per a guanyar el Tour de França, la pilota d'or i el Festival d'Eurovisió. L'Ibex 35 s'ha mostrat cautelós davant de la possible victòria de C's. Oliu, president del Sabadell ha recordat que l'Ibex 35 no pren partit per cap opció política i que "cal anar pas a pas, que no seria la primera vegada que després ens fan destrempar" ha dit el directiu. .

Addictes mòbil creen grup de teràpia per whatsapp.

Un grup d'addictes al mòbil de Castellterçol, han fet un xat de Whatsapp per desenganxar-se'n. Creuen que aliant-se amb les noves tecnologies, els serà molt més senzill sortir-se'n. Segons la seva terapeuta, els era absolutament impossible desenganxar-se'n ja que a fora de Whatsapp no tenien vida. Ara seguiran sense tenir vida, total viuen a Castellterçol, què t'esperes ha afegit la terapeuta.

Andre Gomes amenaça renovar amb el Barça.

Corredisses i matí tens aquest matí al Carrer Arístides Mallol. El jugador de futbol André Gomes, ha manifestat la seva intenció (amenaça) de renovar per més dels cinc anys que té de contracte, prorrogant l'actual de 35 milions, 20 en variables i 15 si és pilota d'Or. És cert, André Gomes té una clàusula de 15 milions amb el Barça si és pilota d'Or. Fonts del Barça, però s'han mostrat tranquil·les pel fet que no veuen probable que aquests plusos afectin a la tresoreria del Club:  jo tinc una assegurança per si un satèl·lit em cau a damunt de casa ha comentat el president Bartomeu, i això del satèl·lit, fins i tot podria passar. ha afegit. De moment, el club ha ofert el jugador al Júpiter i al Sant Andreu .