Ves al contingut principal

Andrea Levy assetja al cantant de Brams.

Segons ha informat la ACF (Agència Catalana de Fakes), la portaveu del Partit Popular Andrea Levy, que va confessar en una entrevista a la Cadena Ser, que s'havia convertit en revolucionària després de llegir "La Casa de Bernarda Alba" va llençar aquest dijous passat a Masquefa les calces a l'escenari del concert on hi actuaven els bergadans Brams per la Festa Major.
Segons hem pogut contrastar de fonts ben informades, Levy  s'hauria tornat revolucionària després d'haver estat tot el mes de Juliol escoltant Brams i estaria bojament enamorada del cantant de la formació, Francesc Ribera (conegut com a Titot), fins i tot com si fos una gruppie s'ha intentat col·lar a les habitacions d'hotel on s'allotjava el cantant. El cantant i regidor de l'Ajuntament de Berga per la CUP s'ha mostrat consternat i ha confessat haver rebut missatges de whatsapp molt porcs, "qui m'havia de dir a mi que seria víctima d'assetjament" ha confessat en conversa telefònica en Ribera a aquest mitjà. Ribera no ha negat la possibilitat de presentar una denúncia per assetjament. "De jove bebia com un llimac i fornicava amb una pedra, si calia, però ara tinc una mica més de criteri ha puntualitzat Ribera. Alguns dels missatges de Whatsapp, tenen un alt contingut explícit com: "vull veure l'autèntic titot".
Titot: "Qui m'ho havia de dir"


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El barça ven André Gomes al Wallapop

Després que el jugador amenacés amb renovar el contracte i que el club intentés vendre'l al Júpiter i al Sant Andreu, finalment el Futbol Club Barcelona ha posat a la venda a André Gomes al Wallapop, segons ha pogut saber Cataleaks. De moment el preu de sortida és de 80 Euros, tot i que podria rebaixar-se, ja que de moment, encara no hi ha compradors.

Addictes mòbil creen grup de teràpia per whatsapp.

Un grup d'addictes al mòbil de Castellterçol, han fet un xat de Whatsapp per desenganxar-se'n. Creuen que aliant-se amb les noves tecnologies, els serà molt més senzill sortir-se'n. Segons la seva terapeuta, els era absolutament impossible desenganxar-se'n ja que a fora de Whatsapp no tenien vida. Ara seguiran sense tenir vida, total viuen a Castellterçol, què t'esperes ha afegit la terapeuta.