Passa al contingut principal

Segons metroscopia, C's guanyaria les eleccions amb un 103% dels vots.


Segons la prestigiosa companyia de sondejos metroscopia, Ciutadans quedaria molt per damunt del PP, el PSOE i "totes les demés merdes". Aquest triomf que faria que quedés com a única força política al parlament espanyol. A més, Albert Ribera és el líder més ben valorat (amb un 9,98 de valoració), per damunt de Pdr Snchz un 0,3 i Mariano Rajoy que té una valoració de 0,02, (per sota d'un tal Antonio Hernández Mancha), el més guapo,el gendre ideal per part de totes les dones d'entre  3 i 121 anys, el favorit per a guanyar el Tour de França, la pilota d'or i el Festival d'Eurovisió. L'Ibex 35 s'ha mostrat cautelós davant de la possible victòria de C's. Oliu, president del Sabadell ha recordat que l'Ibex 35 no pren partit per cap opció política i que "cal anar pas a pas, que no seria la primera vegada que després ens fan destrempar" ha dit el directiu.
.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Addictes mòbil creen grup de teràpia per whatsapp.

Un grup d'addictes al mòbil de Castellterçol, han fet un xat de Whatsapp per desenganxar-se'n. Creuen que aliant-se amb les noves tecnologies, els serà molt més senzill sortir-se'n. Segons la seva terapeuta, els era absolutament impossible desenganxar-se'n ja que a fora de Whatsapp no tenien vida. Ara seguiran sense tenir vida, total viuen a Castellterçol, què t'esperes ha afegit la terapeuta.

Sánchez-Camacho i Jar jar binks confirmen parentesc.

Era un secret entre vestidors a la política catalana que coneixia tothom (potser excepte a la seu de la ONCE). Alícia Sánchez-Camacho i Jar Jar Binks són en realitat família, més concretament germans. Negar-ho era impossible, donada la semblança en tots els sentits - ha comentat Alícia- i finalment una anàlisi d' ADN ha confirmat que som germans. Des del Cataleaks ens preguntem: calia la anàlisi?.